Wednesday, February 29, 2012

Cuci The Musical Last Kopek

Permulaan tahun yang sangat sibuk dengan kerja. Tapi bekerja tanpa tekanan buat aku rasa happy nak pergi kerja. Selamat tinggal zaman onak duri. sangat best nak pi kerja sekarang ni.ngeee senyum sampai telinga. 

Tapi wei yang best untuk tahun ni, ni dia teater mai dah. lepas Secret life of Nora ni satu lagi yang aku nak tengok. Cuci the musical. Aku tak follow untuk yang 1st and 2nd tapi i'm too excited untuk tengok yang ni. So harap-harap Upa beli tiket cepat sebab gf anda memang jenis naaaaaak jugak kalau dia nak. Upa kata nanti anak kita ikut perangai mak dia, nangis-nangis kalau tak dapat benda yang dia nak. Gluppp insaf ( untuk dua saat).

Teater Cuci the musical ni akan dipentaskan pada 2 mac - 18 mac 2012. aku plan nak tengok dalam 10 hb. jom wei pi tengok teater. 

Pelakon cuci the musical

Dear bf cari seat yang best macam hari tu plz

Haha terover excited tunggu cuti ni.. yipiiii cuti dan cuci yeyeyeeeah

Regards :
Nisa Fadzil

No comments:

Post a Comment

Feel free to comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...