Saturday, November 12, 2011

Macam mana nak pronounce jenama-jenama yang ada oii..

Pernah hadapi situasi masuk  kedai apa-apa je la, korang nak sebut sesuatu brand tapi tak reti. last-last main tunjuk dengan jari ja. daripada malu baik tak berbunyi lansung haha..

Jadi sekarang jom sama-sama kita betulkan apa yang tak betul .





itu beberapa brand yang kedang-kadang kita main sebut dan buat confident ja sebab kebanyakkan orang bunyi macam tu aku pon follow ja kikiki..budus jugak. tapi kalau yang french brand tergeliat jugak nak sebut oi.

video kat bawah ni pon ok jugak :


baru la aku tau macam mana nak pronounce longchamp. Wah dah belajaq benda baru di hujung minggu.

Regards,
Nisa Fadzil

No comments:

Post a Comment

Feel free to comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...