Wednesday, July 20, 2011

Kau ku seru wahai nuffnang

Dear Nuffnang,

Terima kasih kerana memberi saya buffered earning sejak beberapa bulan yang lalu. Banyak sangat untuk orang yang jakun tak pernah dapat bufferd earning banyak-banyak macam aku ni. Masa dulu ada la dalam 5 BE serentak. Sangat seronok. Baru la aku tau macam mana orang seronok bila dapat cash out. Tapi bila dah hampir-hampir nak boleh cash out kenapa la BE aku habis semua ditarik balik.. Hua nak nangis. En. Nuffnang kasi la saya BE lagi yer. saya tau saya malas update blog, tapi saya cuba sedaya upaya curi-curi masa antara nak mengajar anak murid dan juga berblog heheee.

Regards :
Cikgu

2 comments:

Feel free to comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...