Friday, January 14, 2011

[video] Karipap Nabilah

Saksikan video 'karipap nabilah yang sangat sweet. Video ni dah kecoh dekat facebook tapi macam biasa la aku kan minah kepo lambat sikit, 20 hari ke belakang ngee.

Hikhik kelakar la video KARIPAP NABILAH ni. Sweetnya. Tak leh belah zaman dolu-dolu tapi tanya 'awak ada facebook?'hehe so sweet.NAK JUGAK MACAM GINI!! toin toin tapi aku ni memang tak dak bakat berlakon la, cakap sikit gelak, cakap banyak sikit, gelak lagi banyak hohoo




Regards,


p/s : hurmm nanti aku nak kawin buat tema Melayu klasik zaman dulu-dulu la. aceh angan-angan mau ada wee

4 comments:

  1. hehe seronoklak tgk video ni. nak share le :)

    ReplyDelete
  2. nanti seha kawen buat le video cam gitu, sweet gitu!

    ReplyDelete
  3. Salam Nisa, tq for repost this here :D
    Both of them tak pandai berlakon jugak. Saya ada prinsip sendiri bagaimana nak buat org tak pandai berlakon nampak pandai berlakon dengan membuatkan mereka "tidak berlakon" tetapi nampak berlakon dengan hebat heheheh....faham ke? Org pandai berlakon apabila mereka mula untuk tidak berlakon.

    Maknanya, semua orang boleh. Saya kaji karakter orang dahulu yg bersesuaian dengan idea. Kalau idea tu sesuai dengan tuan punya badan. Pasti hebat.

    ReplyDelete
  4. SN this is your video right. sangat menarik
    yup2 paham-paham kalau dia hanya berlakon nampak kaku pulak kan. Tapi dalam video tuh, serious yang lelaki nampak sangat natural.

    diorang memang tahu berlakon or start with 0

    ReplyDelete

Feel free to comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...