Tuesday, January 4, 2011

NEW SHOES FROM MANGO


Tooing toing cutenya kasut kat atas ni. NAK JUGAK!


Hurm cantik dowh kasut ni. tapi aku nak pakai dengan baju apa?? @_@ 


Awak sangat vintage wahai dress. Hari tu dress tu sale tapi aku dah terbekenan yang lain. alamak santek la pulokk!


Nampak tak yang bulat merah tu, ha beg tu la yang aku mantion dalam entry gadis L penggemar MNG
Hari tu best friend aku munet tanya aku nak order apa dia nak pi boxing day. aku pon e-mail la kat munet gambaq beg yang aku bulat tu. Tapi malangnya semua beg dah habis dikaut oleh orang-orang kat uk. Tapi munet belikan aku beg merah yang aku suka jugak ngeee. Thanks munet. Hurmm bayaq pon belom ni munet dah suruh pakai hehee.

tadaa saya dapat beg merah yeye!!
regards ,


p/s : Bila la nak shopping lagi ni huaaa kemarok!

No comments:

Post a Comment

Feel free to comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...