Tuesday, January 11, 2011

Kurus Di sebabkan Twilight ?

Fuuyo wanita berumur 49 tahun buat twilight back tattoo sebagai ucapan terima kasih kepada siri twilight yang membantunya dalam mengurangkan berat badan.



Pergh fanatik betul, dikatakan tattoo ini mengambil masa 22 jam untuk disiapkan. Ishh ishh buat le benda lain yang lebih bermanfaat. Agaknya makcik ni nak pi mengorat Edward Cullen  kot sebab tuh excited nak kurus. 

Arghh aku pon suka Twilight, lepas ni nak beli DVD twilight buat personal collection. Twilight Eclipse aku tengok dua kali wo kat panggung wayang haha tak boleh blah punya la suka. 


Source : wonderhowto.com

Regards,


p/s : orang Islam jangan buat Tattoo noh..

No comments:

Post a Comment

Feel free to comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...