Friday, January 14, 2011

KENAPA ANALYTIC NUFFNANG AKU UNTUK KEMARIN KOSONG!

Aku memang selalu update tengok analytic nuffnang aku memandangkan aku ada la sikit buffered earning. Ye la tak sampai sebulan register nuffnang dia kasi BE kira bersyukur la kan. Yang aku terkezut gila gabannya analytic aku untuk 13/1/2010 adalah '0' !

0 untuk jumlah view dan 0 untuk unique visitor. Dalam pukul 9 a.m tadi aku terus hantar 'ticket'( technical support) kat nuffnang tanya kenapa jadi macam tu? 

So, alhamdulillah Nuffnang dah jawab persoalan aku tu, e-mail yang aku terima berbunyi macam ni


Hi Nurainisah,

Our program that was supposed to track your analytic was affected by a server irregularity yesterday night. As such, the data for the analytic from 2AM till 8AM was not tracked. We apologize for this but rest assured that your earnings will not be affected by this as the CPM campaigns on your blog will be served out accordingly. The data for the previous day will also be restored in due time.





Cheers,
Robb Chew
Blogger Relations



Nuffnang Sdn Bhd

Ok dah lega sebab dia kata tak effect CPM, ahaks kecoh la KAU weh, Buffered earning tak banyak mana dah memekak kat nuffnang. Woops aku bukan memekak aku tanya ja, sebab aku kan banyak masa terluang sementara tunggu posting ni. Thanks nuffnang awak memang selalu layan setiap pertanyaan saya. Nuffnang punya technical support memang superb lah. Sayang encik Nuffnag.

Regards,

2 comments:

  1. yepp..memang nuffnang mlm semalam ada masalah..huhu..

    ReplyDelete
  2. ingatkan prob saya sorang ja, yeah ada geng

    ReplyDelete

Feel free to comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...