Monday, January 17, 2011

KEDAI GUNTING RAMBUT DALAM LORI


MOHD. NAFISOL menggunting rambut pelanggannya di atas lori yang dijadikan premis bergerak di Jalan Taman Setiawangsa, Kuala Lumpur semalam.


Kreatifnya Encik Mohd. Nafisol ni. Tak terfikir pon ada service macam ni. Tapi serious kalau buat business macam ni kat KL confirm terhangat di pasaran. Ye la orang kat KL nak keluar rumah asyik jalan jem ja. fade up lah, sebab tu la kot ramai lelaki simpan rambut panjang. 

Kalau en. nafisol ni buat name card lagi best sapa nak gunting rambut call. Lepas tu charge la untuk tambang sekali. wahahaa..

Tahniah encik Nafisol! bukan senang nak cari orang kreatif macam ni.

Source : Kosmo online

Regards,

4 comments:

  1. haha..sempoi betol..jimat kos sewa kedai..huhu

    ReplyDelete
  2. peh...lagi masyuk kalau en nafisol ne letak no tepon kat badan lori ne...On call je ...hehe...buat cas on call skali....

    ReplyDelete
  3. boleh kasi idea kat en nafisol ni..pas tu soh dia bukak cawangan kat semua negeri pergh masyuk

    ReplyDelete
  4. fuh! idea best..plus dia xpyh bayar tapak niaga or sewa kedai kan..hehe

    ReplyDelete

Feel free to comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...