Tuesday, January 18, 2011

Iklan Milo 1984

Baru-baru ni aku join contest Milo. Sebab apa aku excited nak join? sebab hadiah dia gempak-gempah dowh

  • Macbook
  • i Phone
So sapa yang tak nak join? aku dah try , just main game puzzle. Simple aje memang tak dak hal lah hohoo.

Sebelum tu, aku nak cerita serba sedikit tentang Sejarah Milo "Minum milo anda jadi sehat dan kuat yeah! "





History of MILO :

MILO® derived its name from MILON, a champion athlete of ancient Greek mythology. He was renowned for his feats of strengths some 600 years BC.

MILO in Malaysia :

Malaysia can be rightfully called ‘Land of MILO®’ because it is the world’s largest consumer of the beverage.

Sapa tak pernah minum Milo memang aku tak tau la nak cop sebagai apa. Kan sedap tu MILO ais, Makan MILO dengan roti Gardinea pergh superb!

Aku dah join contest ni, serious sangat la sonok hahaaaa, pandai diorang buat contest macam ala-ala mini game.


Sesiapa yang rasa nak join contest ni boleh rujuk dekat sini milofuze-jampack contest, join aja untung-untung menang i phone. mana tau rezeki.

So terlanjur cakap pasai MILO jom tengok iklan Milo zaman dolu-dolu haha kelakar pon ada 'minum milo anda jadi sihat dan kuat!"


Cepat doa ramai-ramai aku menang i phone. 

Regards,


p/s :Sedapnya Milo Tabur yumyum

3 comments:

Feel free to comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...