Wednesday, January 19, 2011

HOH AWAT IKLAN ENCIK NUFF AKU JADI LAGU NI?

Ni apahal pulak dah ni? selalu tak macam gini pon..isk isk cacat blog aku aja dehhh!!





Dah berkali-kali aku refresh still sama ja jadi lagu ni jugak.

Tetiba kali ke 7 dah ok balik, iskiskisk men men pulak dah. Ok dah tak cacat

Regards,

5 comments:

  1. Aku pun kene gak benda yang sama hari ni.

    ReplyDelete
  2. sejak dua menjak ni mengalami nasib yg lebih kurang same...huhu..tak tau pasal ape

    ReplyDelete
  3. haah, saya punya pun jadi camtu gak tadi. pastu tiba-tiba ok. hehe

    ReplyDelete
  4. pheww semak tengok database error macam tuh. ingankan ter ubah apa-apa dekat setting nuh hahah..ok2 ada geng

    ReplyDelete

Feel free to comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...