Monday, January 24, 2011

[GAMBAR] : SIGNBOARD YANG KELAKAR

Semenjak dua menjak ni, serious aku LOST.Tak tau la kepala otak pikir ke mana, online rasa macam tak online. Klik sana sini tapi tak tau apa yang aku klik.

Al-kisah kalau aku tersangat la lost maka aku akan cari gambar-gambar yang boleh buat aku tersengeh. Jom tengok reramai !



hehe kejam giloss. tapi idea yang bernas jugak ni, kakak-kakak, abang-abang yang rasa adik korang tu perampas kebahagian korang boleh la buat sign macam ni pas tu publish kat mudah. Kot-kot ada orang nak beli hehe


Areeebaaa kain rentang besau gilosss tapi tuptup 0% sale. Ini boleh mendatangkan marah. Haish. Tapi kelakar la hhheehe gelak sesorang lagi.


Adoi tak dak cikgu ke yang nak ajar korang tu nama dia "BANANA" atau nama Melayunya "PISANG".
what a frog u panggil itu "CURCE YELLOW FRUITS" hehe good job tuan kedai!


hehee papan tanda macam ni pon ada ka??toin toin gile happening! Badfart lover :]

Yang benar aku yang keBORINGan,

1 comment:

Feel free to comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...