Friday, January 14, 2011

[GAMBAR] IKLAN-IKLAN KOMERSIAL YANG PELIK TAPI MENARIK

Perancangan periklanan merupakan agenda penting bagi syarikat-syarikat yang ingin mempromosikan produk atau perkhidmatan mereka. Kita dapat lihat betapa besarnya kuasa pengiklanan dalam mempengaruhi pengguna. Penyampaian yang baik menjadi faktor utama dalam menentukan kejayaan pemasaran sesebuat syarikat. Contoh kat Malaysia ni saja ada banyak jenis iklan yang makin lama makin menarik. Kita boleh tengok perang iklan antara syarikat telekomunikasi macam celcom,Digi dan maxis. Tengok la cow-cow punya iklan mereka sebab nak beat each others. Itu dah kategori iklan commercial la kan. Tapi kali ni aku nak tunjuk sikit kreativiti pengiklanan di seluruh ceruk dunia. Hope you enjoy it guys!!




Kuatnya gigi kau oii


walamak memang style la cara dia nak advertise jam ni


simple ja tapi memang sah-sah la orang paham apa dia nak sampaikan



gile gempak nampak macam betul-betul ada kopi kat situ


ehe nampak tak tangan tu


oppss terpenyet sudah kak timah ni



Mempersembahkan iklan yang menjadi pojaan hatiku. hahaa simple ja tapi tertusuk kalbu aku dowh. ok nak pi fitbess center la ni.


Hikhik berakhir la sudah pameran ads yang menarik yang boleh aku tunjukkan. Terima kasih untuk encik google image yang banyak membantu melancarkan setiap carian aku di internet. Sayang sama kau!

Regards,

1 comment:

Feel free to comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...