Sunday, January 2, 2011

Diskaun Untuk Blackberry (!)

Wah ni dah termasuk dalam carta Wish List aku ni. Sapa la nak bawak rombongan mai rumah aku ni tak payah bawak cincin pon tak pa kasik ja aku Blackberry Touch sebijik.

Sekarang ni celcom tengah buat promotion untuk tahun baru, mak engkau blink-blink mata aku dok tengok hanphone blackbolli yang meruntun jiwa ini.

Aku dapat tau promotion Celcom tu kat CELCOM.COM.MY

Antara Blackberry yang tengah hangat dibuat promosi 

1. BLACKBERRY TOUCH 9800

2. BLACKBERRY BOLD 9780


3. BLACKBERRY BOLD 9700


4. BLACKBERRY CURVE 9300 & BLACKBERRY CURVE 8520


Celcom jugak ada buat promosi untuk handphone Nokia C3, Syambian murah boleh tahan le RM 445. Kalau tak percaya tengok di sini



P/S : Celcom ada listkan harga sekali. Sapa-sapa berminat usha-usha la sementara celcom tengah baik buat sale weh. 
source : Celcom.com.my

No comments:

Post a Comment

Feel free to comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...