Monday, January 3, 2011

CLOTHES TO LET GO

Kengkawan kat sini ada a few clothes yang aku nak let go. sapa-sapa berminat boleh email aku dekat sini : 

nisa_fadzil@yahoo.com 

1. SEED CARDIGAN ( size M )

Size : M
Color : Grey
Price : RM 60 termasuk postage.

Cardigan ni baru lagi baru pakai beberapa kali ja. Jangan risau tak ada cacat cela sikit pon. 
Cardigan ni labuh tutup punggung So sopan aje bila pakai. 

sebab untuk dilepaskan : sebab aku size L aku beli size M ehe. tapi baju ni muat untuk orang size L jangan risau cuma aku ja suka yang longgar-longgar lagi. So, aku beli cardigan baru jadi yang ni kalau sapa berminat boleh email saya nisa fadzil yer.



2. BAJU POLKA BY ZARA

Baju ni dalam kondisi yang sangat baik. pakai baru berapa kali ajer. aku nak let go sebab aku jarang pakai t-shirt macam ni aku suka pakai dress ehe.

Size : L
Color : peach pink 
Price : RM 50 termasuk postage.




SOLD
3. T-SHIRT SEED 

Size : L
Color : peach pink jugak
Price : RM 30 termasuk postage.

T-shirt ni labuh tutup bontot jugak. baru pakai sekali ja weh sebab aku tak muat hahaa...ketat sikit ja huh



SOLD 

Ok tu 3 baju yang aku nak let go. selalunya aku jual dekat MUDAH tapi kali ni aku nak letak kat sini la pulak. 

kalau ada sapa-sapa berminat just email me at nisa_fadzil@yahoo.com

No comments:

Post a Comment

Feel free to comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...