Tuesday, January 25, 2011

CETUSAN IDEA STREET FASHION

Sekarang ni macam-macam fashion kita boleh tengok kan. Tengok ja sekeliling korang, tambahan kalau pergi time square, pavi,mid valley,Curve,OU macam-macam fashion korang boleh tengok. Sekarang ni sapa yang bertudung pon tak dak hal lah kalau nak pakai dress or T-shirt janji masih bersopan.

Kali ni aku saja ja survey street fashion yang boleh dijadikan panduan kalau nak dress up. Aku suka fashion yang simple dan tak nampak over or berberan-beran. Aku tak suka pakai benda yang terlalu colorful sebab aku seorang yang berjiwa "mudah" tak suka benda complicated.



ahaks pi mai pi balik aku mesti pakai t-shirt dengan long cardigan. cepat dan selesa. aku suka itu


hurmm memang rasa nak beli jacket warna hijau la suka sangat. Nak beli seluar slack baru jugak yang ala-ala skinny. Dah ada 1 tapi koyak le pulak adei, need a new one lorh 



suka-suka simple aja!


wah style gile pakai macam gini


ni pon ok untuk golongan biasa-biasa macam aku



Ahaks rasa excited pulak nak pergi shopping, Sejak menganggur ni, tak dak geng la pulak nak shopping sana sini ( tapi kat aloq staq ni, aku nak shopping kat mana entah?). hehe tunggu upa aku balik nak ajak shopping kat penang honga!honga!!

Tapi sebelum tuh "oii nisa, pi la diet satgi baju semua tak dak size!!"

Regards,

No comments:

Post a Comment

Feel free to comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...