Saturday, January 22, 2011

KENALI DIRI MELALUI BLOG ANDA

Apahal blog aku kosong? Aku seorang yang sangat simple, tak suka terjebak dengan benda-benda yang berkerawang-kerawang, bersawang-sawang glitter sana sini,wink wink sana sini. Nisa Fadzil adalah seorang yang sangat sukakan kebiasaan dan tak bersifat luar biasa.

Blog umpama satu karya yang kita hasilkan. Hiasan blog jugak boleh melambangkan peribadi tuan blog itu sendiri.


  1. Kalau korang suka PINK dah boleh agak yang korang bersifat lemah lembut
  2. Kalau suka WINK-WINK, Glitter sana sini boleh agak yang korang seorang yang MANJA ( aceh )
  3. Kalau blog korang ada LAGU, mungkin korang tak suka hidup sunyi-sunyi
  4. Kalau blog korang banyak gambar korang, maybe korang ada self esteem yang tinggi
  5. Kalau blog korang banyak gambar korang jugak, maybe anda memang suka ambik gambar sana sini   ( hobi)
  6. Kalau blog korang banyak iklan, mungkin korang seorang yang suka akan DUIT
  7. Kalau blog korang, ada sikit-sikit iklan, mungkin anda tak kisah tentang duit online, tapi anda nak berjinak-jinak dengan menjana duit online
  8. Kalau blog anda ada sikit-sikit iklan jugak, mungkin korang baru nak merangkak-rangkak nak buat duit nuffnang sebab semua orang kecoh diorang dapat banyak income dari nuffnang ahaks!
  9. Kalau blog korang penuh dengan berita, dari berita harian,kosmo,utusan,metro, mungkin korang ingin berkongsi berita semasa
  10. Kalau blog korang penuh dengan berita, dari berita harian,kosmo,utusan,metro, mungkin korang ingin mengejar traffic sementara ( eheehee ).
  11. Kalau blog korang banyak berkisar tentang perasaan dan kisah peribadi mungkin korang rasa lonely dan cuba luahkan dekat blog korang ( blog sebagai diary online yang google hantar crawl-crawl dia merayap)

Mood bermonolog dan bermuhasabah diri ahaks

Regards,

11 comments:

  1. 1,4,5,8,11 itu memang sayaa, HAHA ;D btw, suka baca blog ni :)

    ReplyDelete
  2. first time masuk sini. tertarik ngan layout blog. simple. tapi menawan. hahahahhaa

    ReplyDelete
  3. ahaks thanks amanina sudi visit blog kosong nih :]

    ReplyDelete
  4. hmm betul jugak tu. ada yang gemar mengejar traffik sementara dengan post berita2 dari newspaper

    ReplyDelete
  5. kalau berita tu memang unique/gempak tak salah kot kongsi.tapi letak isi penting sudah, ni tampal semua berita hehe lawak la pulak

    ReplyDelete
  6. haha.. nice description on blogging :)

    ReplyDelete
  7. Biasalah kalau yang baru berjinak-jinak dengan dunia blog akan letak lebih banyak iklan dari entri :-)

    ReplyDelete
  8. tajuk: kenali diri melalui blog anda

    hehe

    ReplyDelete
  9. @ken : thanks just giving out personal opinions :]

    @akubiomed : uhu normal la kan letak ja iklan bebanyak hoho

    @gabanMorka : aha salah tajuk ni, memula nak tulis pasal lain then lain pulak jadinya.thanks suggest tajuk hohoo

    ReplyDelete
  10. @gabanmorka : pakai tajuk awak suggest la malas nak pikir dah hihi..kira aci la yer

    ReplyDelete

Feel free to comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...