Monday, January 10, 2011

AJL25 : Apasal aku tengok M. Nasir macam miming?

Keputusan penuh Anugerah Juara Lagu 25 (AJL25)



Juara AJL25 : Tolong Ingatkan Aku Ana Raffali


Naib Juara AJL 25 : Drama King, Meet Uncle Hussain dan Black

Tempat ketiga AJL 25 : Nokhtah cinta, Hafiz AF

Vokal Terbaik : Nokhtah cinta, Hafiz AF

Persembahan terbaik : Hanyut, Faizal Tahir

Horey buat penat aku tengok AJL 25 keputusan yang sangat membuatkan aku tak suka. Rezeki Ana Raffali tapi aku rasa ada lagu lain yang lebih layak. Even Yuna pon aku rasa tak layak nak menang AJL 25, ni pulak Ana raffali. Sedikit kekecewaan. Bila tengok Ana Raffali ni perform, aku dah buat muka tak suka

Apa motif sangkar tu?

Keseluruhan pandangan aku tentang AJL25 :


  • Kenapa M Nasir nyanyi macam miming ja time lagu tanya sama itu hut hut
  • Opening AJL dengan Fransica Peter dengan Nash memang gempak
  • Waktu lagu Ghazal untuk Rabbiah bukan sepatutnya M Nasir duet dengan Bob AF ker??
  • Nampak Shahir macam ada something wrong la, selalunya dia perform sungguh-sungguh. tapi kali ni macam kureng sikit ja.
  • Tomok kau memang gempak la. Sangat style!
  • Pengacara AJL tak ada modal lainn ke selain kutuk sesama sendiri?
  • Aku suka Lan The Typewriter, vokal kau memang power la
  • Vokal Hafiz terbaik, memang suara dia sedap pon
  • Masa Hafiz kena tempak style gile, terkejut aku opocot!
  • Sekali lagi apa motif ana raffali nyanyi dalam sangkar tu??
  • Stacy cute la macam Chun li la pandai menari la kau!
  • Faizal Tahir terima kasih nyanyi lagu selamat malam untuk saya hehe perasan



AJL kali ni tema sangkar-sangkar kot. Adei frust aku tengok result tadi semua audience pakat belah awal. Tanda protes ke??ahaaa kesian ana rafalli dah macam asyik sendiri hehe.

Jangan marah ni cuma pendapat aku. pendapat korang ?

Regards,

2 comments:

Feel free to comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...