Saturday, January 8, 2011

5 Ways to a Better bum

Tengah seronok kira kalori dekat cekodok.com terjumpa pulak entri 5 Ways To a Better Bum. Aku buka sebab aku ingatkan dia tulis 5 ways to a better burn. Kira boleh la tu, bila aku tengok video tu best jugak weh. Boleh la dok saja-saja bosan tunggu posting, buat la senaman sikit mana yang patot. Kata nak kelihatan Gorgeous!


Cuba korang try tengok video tu macam menarik ja nak try haha. Sekarang ni tak boleh pi jogging, kat kedah selalu hujan. Buat kat rumah pon boleh la noh. Aku ni asyik mengadap laptop ja 24jam bila masa nak pi exercise ni haish.

** girls, this is really a fun way to exercise..try it!!

Kalau nak yang style lagi tengok kat you tube Jillian Michael ala trainer untuk The biggest loser to, ha gempak gile exercise dia weh. jom pi beli dumbbell.



Regards,





p/s : kan bagus baca entri pasal kurus esok tu kurus terus!

No comments:

Post a Comment

Feel free to comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...