Saturday, December 18, 2010

Theobroma Chocolate Lounge


17 December 2010 bersamaan hari Jumaat horeeyy tarikh ni adalah tarikh ulang tahun perkahwinan..opsss bukan perkahwinan lorh anniversary aku couple dengan insan yang tercinta MR MOHD AFIF..
dah anniversary ke-6. tapi pokok pangkalnya bukan aku nak cerita pasal anniversary ni tapi dinner kami malam tu adalah bertempat di Theobroma Chocolate Lounge The Curve...

dah lama rasanya mengidam nak makan dekat sini tapi tak berkesempatan lagi. so hari tu umpama upa saya made my wish come true haha

Apa yang best makanan dekat sini?? malam tu aku makan

DRINKS:

1. ICEBERG LADY



bagi penggemar chocolate Theobroma Chocolate Lounge is the right choice for dinner or minum petang ke..pergh sedap gile iceberg laddy ni..rasa susu + chocolate pas tu ada icecream terapong sebab tu namanya iceberg lady :]
next time kita try yang lain pulak

2.LATTE

ni biasa ja my upa order hot latte sebab hari tu hujan. dia sejok. tapi aku pedulik apa sejok ke tak nak jugak minum iceberg hahaa...

CHOCOLATE TEMPTATION :

1. CHOCOLATE AFFAIR





chocolate affair ni paling asyik sekali. dah la makan time hujan dengan chocolate yang ala-ala suam kuku. adeii asyik bangat derhhh..
hurmm set ni mahal boleh tahan tapi puas hati. satu set dalam RM25++ tak ingat la harga. 
yang besnya its all my favorite fruits!
ada stoberi
ada banana 
ada kiwi
ada orange
pas tu kita celop dalam chocolate yeahh so yummy my tummy said lorh :]

paling sedap rasanya stoberi celop chocolate la, tapi tak sangka pisang celop chocolate pon not bad la beb..
orange untuk hilangkan muak sebab bayangkan la korang makan satu mangkuk chocolate tuh weii. sebu gak perut aku.

so ni yang terbaik sekali aku kasi 5 bintang tadaaaaaa!!!
  
MAIN MEAL :

1. PIZZA BEEF PAPPERONI 
2.BEEF MEATBALL 

yang ni biasa la tapi sedap la pizza dengan meatball dia. apa pon dekat Theobroma Chocolate Lounge ni paling best dia punya chocolate temptation dia. sangat sedap..
next time nak try benda lain pulak la Waffle dia macam enak ja yummy!!!!

hurmm mana gambar aku??semua dalam hp..napa tak upload??
i think blackberry suck with their camera..tak suka!! nak encik sonny saya jugak tapi tak bawak!!!

5 comments:

  1. adeihh, tiba-tiba terasa lapar lak bila tengok gambar kat atas =.=

    ReplyDelete
  2. wat to do bb always suck wth da camra..
    hahaha..
    bring camera laaa len kali :P

    ReplyDelete
  3. zack : jom2 makan chocolate.serious sedap hohoo

    nana : ahaa next year la beli camera baru. camera lama malu nak bawak.canggih sangat deh..haha

    ReplyDelete
  4. senang2 ang pos via bb la..hehe..lg cool:P

    ReplyDelete
  5. aceh..hehee cooling cooling..
    duit aku pon membeku on bb selalooo

    ReplyDelete

Feel free to comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...