Friday, December 24, 2010

SIMBOL TOILET YANG UNIK

Tiba-tiba tergoogle tentang benda-benda unik di seluruh dunia. tup-tup terkeluarlah gambar tentang simbol-simbol toilet. maka aku pon menjelajah image-image simbol toilet dekat google. thanks encik google awak memang TERBAIK.


simbol toilet di Malaysia
simbol-simbol ni kita biasa tengok dekat Malaysia kan. tapi tak sangka pulak ada insan-insan kreatif yang buat simbol-simbol yang cool habis la. terhibur aku nak masuk toilet halalaalaa laaalaa

yang aku paparkan kat bawah ni simbol-simbol toilet yang ada dekat serata ceruk dunia


hurm toilet tok arab kot ni




haaa haa suka yang ni. jom pi shopping cik toilet!
waaa suka-suka nak masuk toilet ni

ni kat malaysia tak lepas la hahaaa..










wahaahaa ni untuk beruk jangan masok wei

kiri : female kanan : male ( serius aku tak pahamm??)

tu la serba sedikit yang aku google sana sini. sesungguhnya manusia ni sangat la kreatif. bagus-bagus saya suka itu.

akhir sekali aku bagi award SIMBOL PALING GEMPAK AKU PERNAH JUMPA..


@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@



NAHH AMEK KAU MACAM ANAK BUAH AKU KENTOT daaaa... heheeeheeee

p/s : chill senyumlah ahai cek mek molek

No comments:

Post a Comment

Feel free to comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...