Monday, December 27, 2010

KESERONOKAN TIKAM CHEWING GUM BOLAT-BOLAT

aku nak yang merah tu!


Yang ni la aku dok tikam tu. alahai colorful gile!

Wah ini namanya mesin chewing gum bulat-bulat. aku suka gile beli chewing gum ni besau woo. aku selalu tekan-tekan benda ni dekat tesco. bapak mahai sebijik chewing gum RM 1. mahai kan!. tapi disebabkan color dia yang warna-warni mata aku pon winkwink canteknya chewing gum ni. lalu syiling 50 sen 50 sen dikeluarkan dan ditikam haha..aku pon menyeru MERAH!MERAH!MERAH! sekali yang terkeluar yellow daaaa...

Aku frust tapi aku happy hahaaaa..aku pon kunyah la dengan gumbiranya hehe

Kalau pergi tesco Cheras, korang tengok aku tetiba hilang carilah aku dekat mesin chewing gum dekat sebelah BSN tu. mungkin aku tengah main tikam-tikam. halalaaa malunya kalau anak murid tengok cikgu dia men tikam chewing gum. heheeeee..

Ha buat belon besau-besau bila pecah kena muka,pas tu sedut balik masuk mulut hehe

tapi kalau kunyah chewing gum ni tak boleh wat belon la. sebab dia keras tak kenyal sangat. lagi satu bila dah kunyah lama-lama dia jadi keras sakit mulut aku haha..tapi aku tetap suka dan akan terus tikam warna merah. BERUSAHA TANGGA KEJAYAAN!

p/s : tips untuk orang tua yang nak tikam gula-gula. sila pandang kiri kanan. line clear terus tikam, YEAH!
JANGAN SURUH ORANG LAIN TIKAM. keasyikkannya tak sama wo! rugi kalau tak tikam sondiri huh

No comments:

Post a Comment

Feel free to comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...