Monday, January 25, 2010

zaman kanak-kanak [2]

Sambungan...

ada lagi benda yg aku obsess masa kecik2 dulu...
kat padang serai ada pekan Ahad..
aku memang bes fren mak aku ..
dia mesti angkut aku punya...
hurmm time tuh aku punya la blink2 tgk jam sailor moon..
benda len aku xmo
aku nak jam sailor moon ja..
tp mak aku xpernah kasik ponnnnnnnnnnnnnnnnn...
huaaa aku sedih aku pendam sampai aku tua nih ha...
then aku cita balik kat mak aku

hehe mak aku rasa bersalah beb..
saja ja nak mgusik mak..
hurmm time darjah 5 kot aku dapat jam aku yang 1st skali
jam digital siap ada lampu woo
aku suka woo jam tuh.

skang nih baru la aku tersedau..
apahal la aku obsess sgt ngan jam...
fuhhh aku sanggop melebor duit janji dapat jam yg aku nak..
hahaaaa
aku sangat cerewet kalo pilih jam

ha nak share sket ciri2 jam yang aku suka...
aku suka jam yang xterlalu ladies...
xsesuai ngan jiwa wa hahaaaa...
jam aku mesti P.E.T.A.K
material mesti yang mcm besi2 tuh
tp bukan besi la nanti karat plak..

aku TAK SUKA  jam B.U.L.A.T
pasai pa tah...

No comments:

Post a Comment

Feel free to comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...